Welkom op de Lichtervelde website

  
Kadobon Lichtervelde
terug naar vorige deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten

De Kadobon Lichtervelde: het geschenk dat altijd past voor elke gelegenheid!

Geen inspiratie voor een goed en tof cadeau? Daar bestaat nu de ideale oplossing voor! In het gemeentehuis aan het onthaal, bij Eurospar en Proxy Delhaize kan je de Kadobon Lichtervelde kopen. Een leuke en stijlvolle cadeaubon met een waarde van 10 euro die men kan inruilen in alle deelnemende handelszaken.

62 handelszaken nemen deel! Hier vind je de lijst met deelnemende handelaars. Bij deze handelaars kunt u de geschenkbon inruilen. Je kan ze ook herkennen aan de sticker.  

Met deze cadeaubon steun je niet alleen de Lichterveldse handelaars. Winkelen in je eigen gemeente heeft tal van voordelen: persoonlijk contact, dichtbij huis, uitgebreid assortiment, gratis parkeergelegenheid als je met de fiets winkelt is het zelfs nog goed voor de gezondheid en het milieu!

 

 

Info voor de handelszaken.

Behoort jouw zaak nog niet tot de deelnemende handelszaken? Neem vrijblijvend contact op met de dienst economie (E. Labens, economie@lichtervelde.be, 051 72 94 33).

Hier vind je alvast het reglement, de richtlijnennota met alle praktische details en het inschrijfformulier. Je inschrijving is definitief na het ingevuld ondertekend inschrijvingsformulier aan de dienst economie bezorgd te hebben.


Zoeken
Kalender


In de kijker
6266 naar boven © 2006-2017