Welkom op de Lichtervelde website

  
Agentschap Ondernemen
terug naar vorige deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten

De overheid heeft tal van subsidiemaatregelen gecreëerd om het bedrijfsleven te ondersteunen. Het Agentschap Ondernemen biedt met de reeks brochures 'Subsidieleidraad' basisinformatie over de belangrijkste maatregelen. Doordat de accountmanagers van het Agentschap Ondernemen deze thematiek van zeer nabij volgen, worden onderstaande brochures zeer snel geactualiseerd: 

 • U heeft startersplannen?
  Bevat een overzicht van een aantal specifieke maatregelen die starters kunnen helpen bij de oprichting en verdere uitbouw van hun onderneming.
 • U investeert - kmo?
  Deze brochure bevat een overzicht van alle steunmaatregelen voor kleine en middelgrote ondernemingen die in Vlaanderen wensen te investeren.
 • U investeert - grote ondernemingen?
  Deze brochure spitst zich specifiek toe op de investeringssteun voor grote ondernemingen.
 • U werft aan of zoekt steun voor opleidingen?                                                                                                                                                        Via onder meer kortingen op RSZ-bijdragen, fiscale stimuli en dergelijke tracht de overheid de kost van aanwervingen en opleidingen draaglijker te maken. Alle info hieromtrent vindt u in deze brochure. 
 • U denkt innovatief?
  Gezien het belang van innovatie voor ondernemingen hebben de verschillende overheden specifieke maatregelen uitgevaardigd ter ondersteuning van de inspanningen bij de bedrijven. 
 • U werkt energie- en milieubewust?
  Deze brochure bevat de overheidsmaatregelen ter ondersteuning van inspanningen bij milieu- en energieinvesteringen.
 • U heeft internationale ambities?                                                                                                                                                                   Beknopte samenvatting van de ondersteuningsmaatregelen ter bevordering van de export.

Wenst u per e-mail verwittigd te worden wanneer één van de bovenstaande brochures wordt geactualiseerd? Abonneer u gratis op Subsidieleidraad On Line. 


Contact:
Agentschap ondernemen West-Vlaanderen
Jan Breydellaan 107 bus 1
8200 Sint-Andries/Brugge
Tel 050 32 50 00
Fax 050 32 50 01
infowvl@agentschapondernemen.be

 


Zoeken
Kalender


In de kijker
4892 naar boven © 2006-2017