Welkom op de Lichtervelde website

  
Ondernemers@kafee
terug naar vorige deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten

Elke 1ste donderdag van de maand

Het Ondernemers@kafee, een organisatie van het Lichtervelds Economisch Forum i.s.m. het gemeentebestuur, vindt elke 1ste donderdag van de maand plaats (m.u.v. augustus) vanaf 20 uur. Het Ondernemers@kafee is een informeel netwerkmoment waar Lichterveldse zelfstandigen elkaar kunnen ontmoeten tussen pot en pint. In het gezellige kader van het gelegenheidscafé van Huis Vancoillie kan men andere zelfstandigen ontmoeten: oude bekenden tegen het lijf lopen of nieuwe mensen leren kennen. Een ideale avond dus om het (professioneel) netwerk uit te breiden! 


Nood aan communicatie

Dit initiatief komt niet zomaar uit de lucht gevallen maar komt er op vraag van de zelfstandigen zelf. Bij een bevraging op het Lichtervelds Ondernemerstreffen (maart 2013) stond de nood aan meer communicatie met het gemeentebestuur en collega-zelfstandigen onderling bovenaan het lijstje. Ook bij de projectoproep “kernversterkende maatregelen” van het Agentschap Ondernemen van de Vlaamse Gemeenschap (2014), waarbij Lichtervelde een totaalpakket van acties indiende, is communicatie één van de speerpunten.

 

Kernversterkende acties

De communicatie bevorderen is de hoofddoelstelling. Eventuele opbrengsten van het Ondernemers@kafee zullen integraal besteed worden aan kernversterkende acties. Men kan als zelfstandige ook een Ondernemers@kafee sponsoren voor 60 euro. Hiervoor wordt de naam van het bedrijf vermeld op de uitnodiging en op kaartjes die op de tafels komen van het Ondernemers@kafee. Daarnaast kan men als sponsor promo maken op het Ondernemers@kafee via een flyer, brochure, banner en/of vlag. Tenslotte zitten er ook 5 consumpties in het sponsorpakket.

 

 

Meer info:

Dienst lokale economie - economie@lichtervelde.be - 051 72 94 33


Zoeken
Kalender


In de kijker
6442 naar boven © 2006-2017