Welkom op de Lichtervelde website

  
Buitenspeeldag 2016
terug naar vorige deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten

 

7de Buitenspeeldag in Lichtervelde op 13 april

 

Op woensdag 13 april slaan de dienst sport, jeugd en opvang de handen in elkaar voor de organisatie van een spetterende Buitenspeeldag in Lichtervelde.

 

 

Geen excuus om binnen te blijven!

Geen excuus om binnen te blijven op woensdag 13 april want dan is het voor de 7de keer Buitenspeeldag in Lichtervelde! Op die dag gaan de televisiezenders Nickelodeon, Ketnet en VTMKZOOM tussen 13u en 17u op zwart. Geen televisie die namiddag en dus een duidelijk signaal om naar buiten te gaan. Je hoeft je zeker niet te vervelen want de dienst sport, jeugd en opvang hebben een leuk aanbod voorzien.

 

Sportsite omtoveren in reuze speelplaats

Dit jaar werd er gekozen voor een editie aan het sportcentrum. Kinderen kunnen er terecht om te spelen en zich uit te leven. De parking wordt omgetoverd in een reuze speelplaats, er kan gespeeld worden op de speelberg en het speelpleintje, op het voetbalveld, een heus fietsparcours wordt uitgestippeld (fietsen en steps mogen dus mee!), ... De sensatie van de namiddag worden misschien wel de bumperballs op maat van de kinderen.  

 

Met de Buitenspeeldag mikken we op kinderen van 5 t.e.m. 14 jaar. De kinderen die zijn ingeschreven in IBO De Duiventil, nemen onder begeleiding deel aan de Buitenspeeldag. Animatoren zorgen voor een goede begeleiding waar nodig en houden een oogje in het zeil.

 

Praktisch

De Buitenspeeldag vindt plaats op woensdag 13 april van 14u tot 16u30 en is gratis. We vragen de ouders om hun kinderen te begeleiden gedurende de namiddag. Vergeet zeker jullie fiets en zwempak niet!

 Meer informatie:

 

Steven Bogaert, schepen van jeugd, gezin & opvang, steven.bogaert@lichtervelde.be

0479 21 87 32

Els Kindt, schepen van sport, els.kindt@lichtervelde.be, 0473 55 41 66

Thijs Vangheluwe, jeugdconsulent, jeugd@lichtervelde.be, 0471 98 05 07

Griet Serroels, coördinator buitenschoolse kinderopvang,

duiventil@lichtervelde.be, 0474 98 66 74

Koen Vanhoutte, sportfunctionaris, sport@lichtervelde.be, 051 72 30 66

 


Zoeken
Kalender


In de kijker
6017 naar boven © 2006-2017