Hit The Target - omnisportkamp kids in Lichtervelde Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Het doel raken is de opdracht van de week. Elke dag kan je mikken en schieten op diverse doelen. Boogschieten en archery tag zijn altijd succesnummers maar je zal ook andere mikspelen ontdekken met pijlen en ballen, groot en klein. Als dat geen voltreffer wordt!
Er is opvang vanaf 8 uur 's morgens. Het eerste uur kan je genieten van springkastelen, allerhande spel- en knutselmateriaal,... Vanaf 9u15 tot 16u15 krijgen de kinderen via een doorschuifsysteem verschillende sportactiviteiten aangeboden, zowel binnen als buiten. We houden 's middags een uurtje middagpauze, je brengt zelf je lunchpakket mee. Dagelijks is er tot 18u opvang. OPGELET: er is geen kamp op dinsdag 21 juli!
Op deze sportkampen krijg je een waaier van sporten en activiteiten aangeboden, aangepast aan de leeftijd van de kinderen. We bieden sportief plezier in leuke thema's: omnisport staat centraal, maar we accentueren steeds één specifieke sport of bewegingsvaardigheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €

Waar

Basisschool Het Beverbos

Contact

Organisatie

Sportievak vzw

Filter op categorie