Geoloket stedenbouw

Inhoud

Wat?

Op zoek naar informatie over wat ruimtelijk mogelijk is met je woning, perceel of eigendom? Vanaf nu biedt Lichtervelde dit ook aan via een online geoloket.

Op een interactieve kaart van de gemeente kan je een perceel aanklikken en daarbij krijg je alle stedenbouwkundige plannen en verordeningen die erop van toepassing zijn. Je kan bovendien een link vinden naar de meeste digitale plandocumenten zelf. Op die manier wil het gemeentebestuur haar GIS (Geografisch Informatie Systeem) ook inzetten als communicatiemiddel naar de burgers toe.

Hoe?

Op Geoloket Stedenbouw Lichtervelde kan je in de kaart zoeken op adres of op perceelsnummer, je kan meten of kaarten afprinten.
Wie zin heeft om nog verder te gaan, kan spelen met de verschillende kaartlagen (aan-/uitvinken, volgorde of transparantie wijzigen, andere basiskaart kiezen…).

Opgelet. De informatie omtrent percelen is slechts indicatief en heeft geen juridisch bindend karakter. Het gemeentebestuur blijft dus verantwoordelijk voor de interpretatie van de aangeleverde informatie.

Naar top