Inschrijven STAP/SASK Roeselare

Duik in een wereld van grenzeloze verbeelding.

Ben jij een creatieve geest met een levendige fantasie? Heb je een passie voor verhalen verzinnen, zingen, bewegen, tekenen, schilderen of boetseren? Dan is het tijd om de kunstenaar in jezelf te ontdekken.

Muziek & woord STAP

STAP organiseert boeiende lessen voor kinderen vanaf 6 jaar, waarbij zowel muziek als woordinitiatie centraal staan. Vanaf 8 jaar heb je de vrijheid om te kiezen tussen woordatelier en muzieklessen. In Lichtervelde kan je piano, klarinet, saxofoon, koper, dwarsfluit, gitaar, slagwerk en viool leren bespelen. Voor jongeren tussen 12 en 18 jaar biedt STAP ook lessen in woordkunst/drama en speltheater aan. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek de magie van het podium!

Beeldatelier SASK

Voor kinderen die graag tekenen, schilderen, boetseren ... kan je in het beeldatelier van SASK terecht. Er wordt vertrokken vanuit de natuurlijke creativiteit en fantasie die elk kind in zich heeft. Onder begeleiding van professionele leerkrachten kunnen kinderen van het eerste tot het zesde leerjaar op hun eigen niveau artistieke vaardigheden ontwikkelen. We werken met diverse materialen zoals klei, verf, papier maché, kleurpotloden en meer.

Neem de eerste stap en word volgend schooljaar deel van onze inspirerende creatieve gemeenschap! Bezoek onze website voor meer informatie over het aanbod in Lichtervelde.

www.saskroeselare.be / www.staproeselare.be

Downloads

Naar top