Jeugd

De jeugddienst wordt bemand door de jeugdconsulent Stijn Cornette.
Hij staat in voor het jeugdbeleid, de speelpleinwerking, de buitenspeeldag, de coördinatie van JOC De Lichting en de ondersteuning van de jeugdverenigingen en de jeugdraad van Lichtervelde. 

Heb je vragen voor de jeugddienst? 
Dan kan je hen altijd bereiken via jeugd@lichtervelde.be of via 0471/98.05.07
Spring ook gerust binnen met jou vragen, plannen, ideeën of problemen. Dan kijken we samen hoe wij elkaar kunnen bijstaan.

Waar kan je terecht?

IBO De Duiventil: eerste tot derde kleuterklas. Tijdens de vakanties vangt het IBO enkel de kleuters op. De lagere schoolkinderen gaan naar de speelpleinwerking ‘De Bengels’. In de paas- en zomervakantie kunnen de 3e kleuters ook terecht in de speelpleinwerking.

Bij de Duiventil is vooraf inschrijven noodzakelijk. 

Info De Duiventil

Speelpleinwerking De Bengels: vanaf het eerste tot vierde leerjaar. In de paas- en zomervakantie gaan de kleuters van derde kleuterklas ook naar De Bengels. De speelpleinwerking vindt plaats in Het Beverbos. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Info speelpleinwerking De Bengels 

The Young Ones: vijfde leerjaar tot en met eerste middelbaar. The Young Ones wordt georganiseerd in het JOC (Boomgaardstraat). De tarieven voor The Young Ones zijn dezelfde als voor de Bengels. 

Chillkot: elke woensdag van 13 tot 16 uur tijdens schooldagen, vanaf het eerste middelbaar. In de schoolvakanties is het Chillkot iedere namiddag open. Meer informatie via sociale media JOC de Lichting (@chillkot_lichtervelde) • Instagram-foto's en -video's

Het Chillkot wordt georganiseerd in het JOC (Boomgaardstraat 1). 

Info Chillkot voor tieners 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de activiteiten: 

https://www.facebook.com/BengelsLichtervelde

https://www.facebook.com/huisvanhetkindlichtervelde

IG: speelplein_bengels, chillkot_lichtervelde

Naar top