Jeugd

De jeugddienst staat in voor het jeugdbeleid, de speelpleinwerking, de buitenspeeldag, de coördinatie van JOC De Lichting en de ondersteuning van de jeugdverenigingen en de jeugdraad van Lichtervelde. 

Met al je vragen kan je terecht bij jeugd@lichtervelde.be of 0471 98 05 07 of spring eens binnen.

Waar kan je terecht?

IBO De Duiventil: eerste tot derde kleuterklas. Tijdens de vakanties vangt het IBO enkel de kleuters op. De lagere schoolkinderen gaan naar de speelpleinwerking ‘De Bengels’. In de paas- en zomervakantie kunnen de 3e kleuters ook terecht in de speelpleinwerking.

Bij de Duiventil is vooraf inschrijven noodzakelijk.

Speelpleinwerking De Bengels: vanaf het eerste tot vijfde leerjaar. In de paas- en zomervakantie gaan de kleuters van derde kleuterklas ook naar De Bengels. De speelpleinwerking vindt plaats in Het Beverbos. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

The Young Ones:  de tienerwerking ‘The Young Ones’ is een onderdeel van de speelpleinwerking ‘De Bengels’ en dus ook enkel in vakanties geopend. Kinderen van het zesde leerjaar t.e.m. het tweede middelbaar zijn er welkom. Dit gaat iedere vakantiedag door van 9.00 tot 16.30 uur in het JOC.

Chillkot: elke woensdag van 13.00 tot 16.00 uur tijdens schooldagen, vanaf het eerste middelbaar. In de schoolvakanties is het Chillkot iedere namiddag open. Het Chillkot wordt georganiseerd in het JOC (Boomgaardstraat 1). 

Volg ons op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de activiteiten: 
https://www.facebook.com/BengelsLichtervelde
https://www.facebook.com/huisvanhetkindlichtervelde
IG: speelplein_bengels, chillkot_lichtervelde

Of ben je op zoek naar ...

Naar top