Kom op met dat Lijf - vrijwilligers gezocht!

Gepubliceerd op woensdag 30 augustus 2017 9.15 u.
Hou jij van wandelen, luisteren, babbelen, ambiance? Dan is deelnemen aan de wandelclub van de site Vancoillie misschien iets voor jou!

Wandelclub site Vancoillie

In 2008 ondersteunde de Lichterveldse Sportdienst de actie ‘Kom op met dat Lijf’ van vzw Tordale, Torhout. Zowel in Torhout als Lichtervelde werden buddy’s gezocht om samen met cliënten te wandelen. Omdat bewegen belangrijk is!

Zo ontstond een wandelgroep van vrijwilligers en cliënten die 2 keer per maand een uur samen gaan stappen op woensdagnamiddag van 16.30 tot 17.30 uur. Tijdens de donkere maanden is dat een uurtje vroeger. In de kerstperiode en zomermaanden houden we een rustpauze.

Er wordt gebabbeld, gelachen maar vooral goed doorgestapt. Naar goede gewoonte is er mogelijkheid om nog even een praatje te slaan in Huis 2 bij aankomst.

Zin om mee te stappen?

We hadden nooit verwacht dat het wandelclubje zo lang stand zou houden. Die duurzaamheid hebben we te danken aan de doorzetting van de dames van Markant én aan Willy van Okra. Een dikke merci aan allen!

Nu Willy is gestopt, zoeken we extra vrijwilligers om het groepje te ondersteunen. 

Heb je interesse? Goesting, maar nog veel vragen? Dan kan je terecht bij Celine op de site Vancoillie: celine.muys@tordale.be of 0474 30 22 08