Korte Keten & Kapellekesroute

Gepubliceerd op woensdag 4 mei 2022 8.41 u.
Passeer via de uitgestippelde Kapellekesroute van 32 km langs onze Korte Keten-handelaars. Registreer je route via de link naar onze sportdienst en doe meteen mee aan de stappenclash. 2 vliegen in één klap!

Tijdens de Week van de Korte Keten, van 14 mei tot en met 22 mei, passeer je via de uitgestippelde Kapellekesroute van 32 km langs de Korte Keten-handelaars van onze gemeente. Als je je route registreert via de 10.000 stappenclash, dan help je tegelijkertijd Lichtervelde naar de top als "gezondste gemeente".

100% West-Vlaams

Zeven van de negen deelnemende lokale handelaren dragen het label “100% West-Vlaams”: Koffie Dumolyn, De Bossneppe, Cool & Co, Damplashoeve, Hoevewinkel De Veldbloem, Hoeveslagerij Het Merelhof en Groenten en Fruit Van Houcke. Grondig Anders en Groenten en Fruit Joost & Carine nemen ook deel aan de Week van de Korte Keten.

Wedstrijd

Aan deze week is een tombola verbonden waarbij negen cadeaus t.w.v. € 25 van de deelnemende handelaars verloot worden. Per aankoop bij een deelnemende handelaar krijg je een invulstrookje. Dit strookje deponeer je in de gele brievenbus aan het gemeentehuis. Deponeren kan tot dinsdag 24 mei 2022. De trekking volgt op woensdag 25 mei 2022. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.

Bij de ‘100% West-Vlaams’ leden worden extra per aankoop kraslotjes uitgedeeld waar je ook kans maakt op mooie prijzen die aangeboden worden door de provincie West-Vlaanderen.

Folder

Download de folder en bestijg je fiets! Starten doe je best vanaf het startpunt, aan het infobord in de Hoogstraat t.h.v. de St.-Jacobuskerk. De kapelroute is bewegwijzerd, wanneer een handelaar niet op de lus van de kapelroute ligt, zul je een extra bewegwijzering zien richting de handelaar. 

I.s.m. het Lichtervelds Economisch Forum, de Landbouwraad, Unizo Lichtervelde en provincie West-Vlaanderen.