"Lichtervelde Lieft", de Valentijnsactie van de Lichterveldse handels- en horecazaken komt er aan...

Gepubliceerd op maandag 8 januari 2018 9.58 u.
Van 14 januari tot 14 februari leggen we maar al te graag de klanten in Lichtervelde in de watten. De gemeente Lichtervelde , de vzw Samen Ondernemen/Unizo en de lokale horeca/handelszaken slaan namelijk voor de derde maal de handen in elkaar voor de Valentijnsactie "Lichtervelde Lieft".

Maar liefst 59 deelnemende horeca- en handelszaken nemen deel aan deze actie. Door 6 stempels van minstens 3 verschillende handelaars te verzamelen maken de klanten kans op een mooie prijs, lekker diner of een citytrip. 

De deelnemende horecazaken verwennen iedere klant daarbovenop met een extra lekkernij bij de koffie, wijn of streekbier. De gemeente Lichtervelde schenkt er nog graag een extra "Lichtervelde Lieft-koekje" bij. 

De schoolgaande jeugd in Lichtervelde, samen met de leerlingen van het SASK, zorgen voor een liefdevolle omkadering. De leerlingen van het SASk maakten prachtige kunstwerkjes rond het thema Valentijn die in de etalage van de deelnemende handelszaken te bewonderen zijn ; de leerlingen van de 3 basisscholen en de Middenschool maken via een tekenwedstrijd kans op cinematickets. Deze tekeningen en kunstwerken zijn nadien ook te bewonderen op een Valentijnstentoonstelling in het gemeentehuis (van 7 februari tot 28 februari, toegankelijk tijdens de openingsuren).