Lijst handelaars Lichtervelde: afhaling en levering

Gepubliceerd op dinsdag 21 april 2020 14 u.
In deze ongeziene tijden heeft de lokale handelaar jullie steun meer dan ooit nodig. Op onze webpagina vind je een lijst terug van handelaars en zaken uit Lichtervelde die voor jullie klaarstaan in deze moeilijke periode met een aangepaste service van levering of takeaway.

Voor iedereen is er wel wat te ontdekken!

Bekijk de handelaars op deze kaart

Steun onze lokale economie. Zo kunnen onze handelaars na deze crisis met volle moed aan de slag om jullie opnieuw te verwelkomen in hun zaak.

Handelaars die willen opgenomen worden in de lijst kunnen zich registreren via:

Registreer je als handelaar!

Laatste update: 24 april 2020, 14.00 uur.

Lichtervelde koopt lokaal

We vestigen graag de aandacht op het burgerinitiatief ‘Lichtervelde Koopt Lokaal’.

De sterkte van ‘Lichtervelde koopt Lokaal’ is het grote aantal mensen die elkaar vlug bereiken. Handelaars hebben een platform om hun lokaal aanbod te delen en klanten bestellen vlot online in een overzichtelijke webshop. Bestellingen worden gegroepeerd en vrijwilligers brengen deze rond.

Het initiatief steunt lokale handelaars, beperkt het rechtstreeks contact en helpen mensen die zich moeilijk naar een winkel kunnen verplaatsen. Klanten kunnen een kijkje nemen op www.lichterveldekooptlokaal.be.

 Handelaars richten zich via lichterveldekooptlokaal@gmail.com naar de trekkers van het initiatief. Hou hun website zeker in de gaten want er valt wel iedere dag iets nieuws te ontdekken.

Pas jouw facebookprofiel aan

Koop jij al lokaal? Pas gerust jouw facebookprofielfoto aan en laat het aan iedereen zien. Ga naar https://www.facebook.com/profilepicframes en zoek naar "Ik koop lokaal in Lichtervelde” en pas de foto aan. Je lokale handelaar bedankt je!