Infosessies online marketing voor ondernemers december 2018 - is jouw zaak al mee met de digitale trein?

Gepubliceerd op woensdag 5 september 2018 13.27 u.
Is jouw zaak al mee met de digitale trein? Of kan je nog wat hulp gebruiken? In december organiseren we twee gratis infosessies voor ondernemers om hun zaak nog zichtbaarder te maken in het digitale landschap.

Welke thema's?

  • Sessie 1 : Search Engine Optimization: Hoe jouw zaak goed laten scoren in de Google zoekmachine? - woensdag 5 december 2018

    Hoe zoeken mensen? Waarom scoren bepaalde websites of pagina’s beter dan andere? Het belang van goed scoren in de Google zoekmachine is voor iedereen van belang. Tijdens deze sessie gaan we dieper in op de fundamentele SEO principes en hoe je deze kan gebruiken voor je website. We gaan aan de hand van een praktische oefening aan de slag met de Google Keyword Planner en leren we hoe je deze keywords dient te gebruiken.

  • Sessie 2: Adverteren op Facebook: ontdek handige tips & tricks! - dinsdag 11 december 2018

    Tijdens deze sessie gaan we praktisch aan de slag met het adverteren op Facebook. We gaan dieper in op de verschillende advertentiemogelijkheden van Facebook (pagina promoten, berichten promoten, website promoten, enz.) en Instagram. Samen gaan we, aan de hand van een praktische oefening, deze advertenties opbouwen. We geven tips en tricks voor het gebruiken van de juiste content en foto’s voor advertenties en gaan dieper in op de statistieken.

    Bij deze sessie dienen de deelnemers hun eigen laptop mee te brengen. Logischerwijs moeten de deelnemers ook een Facebookpagina van hun organisatie hebben. 

Deze sessies worden gegeven door online marketing consultant Daphné Gaudens van de Indie Group, een toonaangevende experte in dit werkveld!

Timing

Van 20.00 u. tot 22.00 u. in de raadszaal van het gemeentehuis (Marktplaats 2, Lichtervelde)

Sessie 1: woensdag 5 december 2018
Sessie 2: dinsdag 11 december 2018

Voor wie?

Voorbehouden voor ondernemers met een handelszaak in Lichtervelde

Deelname

Gratis deelname, maar vooraf inschrijven is verplicht via economie@lichtervelde.be

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wees er snel bij!

Met financiële ondersteuning van VLAIO

Deze infosessies kaderen in de projectoproep "Internet, ook uw zaak" van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Dankzij de financiële ondersteuning van het VLAIO kunnen we deze infosessies gratis aanbieden aan onze ondernemers.