Lichtervelde Lieft!

Gepubliceerd op woensdag 8 januari 2020 9.39 u.
De gemeente Lichtervelde, vzw Samen Ondernemen, Unizo, lokale horeca en handelszaken slaan voor de vijfde maal de handen in elkaar voor een grootse Valentijnsactie om de klant in de watten te leggen. Hierbij krijgen zij de medewerking van SASK, afdeling Lichtervelde, en de Lichterveldse scholen.

De actie heeft een driedubbele doelstelling: naast de spaaractie waarbij men naast mooie winkelprijzen ook hoofdprijzen zoals citytrips en diners kan winnen en de ondersteuning van de horeca, mikken we ook op een warme Valentijnssfeer in het centrum.

De actie loopt van 14 januari 2020 tot en met 14 februari 2020.

Meer dan 50 lokale horeca- en handelszaken verwennen!

De deelnemende horecazaken verwennen elke klant met een lekkernij bij de koffie, wijn of streekbier. De gemeente schenkt er een extra ‘Lichtervelde lieft-koekje’ bij.

Bij de deelnemende winkels maak je kans op een mooie winkelprijs. Bij alle deelnemers kan je hiervoor stempels verzamelen. Volle stempelkaarten kan je deponeren in de urnes bij de deelnemende handelszaken. Na 14 februari worden bovendien nog eens tal van hoofdprijzen verloot. Misschien ga jij wel op citytrip of win je een diner in één van de deelnemende restaurants?

Kunstig tintje met SASK

Voor deze actie verleende de Lichterveldse afdeling van de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, kortweg SASK, opnieuw graag zijn medewerking.

Met hart en ziel!

De actie zal ook dit jaar niet onopgemerkt voorbij gaan. Met de toepasselijke naam ‘Lichtervelde lieft’ naar analogie van ‘Lichtervelde leeft’ en de slagzin¬†‘Een hart voor onze klanten’ tonen we dat zowel gemeente als handelaars met hart en ziel voor inwoners en klanten gaan.

Op de kubusstructuren prijkt een spandoek met aankondiging van de actie. Op verschillende locaties komen grote, rode harten. Alle deelnemende zaken zijn te herkennen aan de affiche, de rode loper voor de deur en het V-bord. De deelnemende horecazaken bieden een lekker ‘Lichtervelde lieft-koekje’ aan.

Cupido zal de komende periode nooit ver weg zijn in Lichtervelde!

Samen inzetten op ondernemerschap

Deze actie is gegroeid uit een overleg met de lokale horeca en wordt gerealiseerd door de gemeente i.s.m. vzw Samen Ondernemen, Unizo en de lokale horeca en winkels. De gemeente is zich bewust dat inzetten op ondernemerschap noodzakelijk is om de aantrekkingskracht van ons centrum te versterken.

(Foto: Sam Vanacker, Het Laatste Nieuws)