Een gratis cadeau voor je oma of partner?

Gepubliceerd op  donderdag 21 dec 2023 om 14:15 uur
Op zoek naar een gratis, origineel cadeau? Wij hebben een idee!

Je kent het wel, je gaat naar je (groot)ouders en meteen krijg je hun smartphone of tablet in de handen geduwd.
"Die app werkt niet, hoe installeer je dat, dat spelletje blokkeert, ik krijg veel reclame en kan dat niet wegklikken, ik moet mijn medisch dossier online bekijken ...", etc.

En elke keer los jij braaf alles op, schrijf je in stapjes op hoe ze een bepaalde app kunnen openen, waar ze hun mails kunnen lezen en hoe ze in godsnaam iets moeten downloaden. Je doet het met plezier en wil er daarom iets ludiek mee doen, maar wat ...?

Digibon to the rescue!

Aan de digipunten en e-inclusie in het algemeen wil onze gemeente wat meer ruchtbaarheid geven. Daarom introduceren we de gratis digibon, in de stijl van: Ik - je kleindochter - geef jou - mijn liefste opa - tien beurten waarbij je één digivraag kunt stellen. Een gratis bon, met een grote knipoog! 

Naast beroep doen op de schenker van deze bon, kan de persoon die de bon krijgt ook beroep doen op onze 'echte' digihelpers. 

Digipunt LDC De Ploeg

Elke vrijdagmiddag zit Steffi, de digihelper in het Lokaal Dienstencentrum De Ploeg. Een afspraak maken is verplicht en volledig gratis. Bel gerust naar het LDC De ploeg voor meer info: 051 70 84 70.

Digipunt Bibliotheek

Tweewekelijks op zaterdagochtend zit Jeffrey, de digihelper in onze bibliotheek. Ook hier is een afspraak maken verplicht en is een bezoek aan de digihelper volledig gratis. Bel de bib voor een afspraak meer info: 051 72 46 76.

De digibon kan je hier gratis afhalen (tijdens openingsuren)

  • gemeentehuis
  • jeugddienst (JOC)
  • sportdienst
  • bibliotheek
  • LDC De Ploeg
Naar top