Maand van de Markt

Gepubliceerd op  donderdag 14 mrt 2024 om 11:28 uur
Nog twee markten om kans te maken op een mooie prijs!

Zet in april een bezoek aan de wekelijkse markt in je agenda en maak kans op mooie prijzen!

De maand april is Maand van de Markt! Tijdens deze maand worden onze West-Vlaamse lokale markten in de kijker gezet. De markt brengt immers leven in de brouwerij, je vindt er een verrassend en lokaal aanbod en een marktbezoek is tof voor groot en klein!

Shop & win

Zet je een bezoekje aan onze markt op zaterdagmiddag in je agenda? Dan val je misschien wel in de prijzen. Bij een aankoop bij een deelnemende marktkramer krijg je een kaartje met een unieke wedstrijdcode. Deze code kan je registreren op maandvandemarkt.be. De website komt binnenkort online.

Onze marktkramers en wij zelf hebben een mooi prijzenpakket samengesteld. Je dingt bovendien ook mee naar één van de prijzen geschonken door de Provincie West-Vlaanderen: een beleving met overnachting in West-Vlaanderen of een diner bij een Lekkere Westen-chef!

Bij iedere aankoop in april op een deelnemende markt, kan je deelnemen aan de wedstrijd. Hoe meer aankopen, hoe meer winstkansen!

Geen toegang tot internet maar wil je toch kans maken op de lokale prijzenpot van je stad of gemeente? Deponeer je wedstrijdkaartje dan in de gele brievenbus aan het gemeentehuis.

Deelnemende markten

De Maand van de Markt is een campagne van de vijf Vlaamse provincies, met de steun van VLAIO en de Vlaams Federatie voor Ambulante Handel, in samenwerking met deze 45 gemeenten:

Anzegem, Ardooie, Avelgem, Bredene, Brugge, Damme, De Haan, De Panne, Dentergem, Diksmuide, Gistel, Harelbeke, Heuvelland, Houthulst, Ichtegem, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Langemark-Poelkapelle, Lichtervelde, Lo-Reninge, Menen, Meulebeke, Middelkerke, Nieuwpoort, Oostende, Oostkamp, Oostrozebeke, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Staden, Tielt, Torhout, Veurne, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wingene, Zedelgem en Zwevegem.

Naar top