Bezoekers Maand van de Markt in Lichtervelde vallen in de prijzen

Gepubliceerd op  maandag 6 mei 2024 om 09:58 uur
Al voor de tweede keer maakte de Week van de Markt in april plaats voor de Maand van de Markt, een initiatief van de provincie, de Vlaamse Federatie voor Ambulante Handel en gemeente Lichtervelde om de wekelijkse markt in de kijker te zetten.

Deelnemen via kaart of online code

Bij iedere aankoop die je in april deed bij één van onze marktkramers, kon je deelnemen aan de wedstrijd. De voorbije weken kregen marktbezoekers een lotje bij hun aankopen op de markt, waarmee ze kans maakten op prijzenpakketten. Ze konden de kaart invullen en in de gele brievenbus voor het gemeentehuis deponeren of ze konden hun unieke code zelf online invullen.

Na afloop trokken we 10 gelukkige winnaars uit alle inzendingen. Vanuit de gemeente werd voor € 300 aan bonnen van de marktkramers verdeeld onder de eerste drie winnaars. De marktkramers zelf deden ook een duit in het zakje en deelden waardebonnen uit voor de andere 7 winnaars.

In 2023 hadden we een kleine 300 inzendingen. Dit jaar bleef het aantal fysieke wedstrijdformulieren gelijk en hadden we nog eens 46 online deelnames.

Naar top