Binnenkort start Week van de Korte Keten

Gepubliceerd op  maandag 6 mei 2024 om 13:38 uur
Week van de Korte Keten’, van 18 tot 26 mei, is een initiatief van het Lichtervelds Economisch Forum (LEF), de Landbouwraad samen met de gemeente en provincie West-Vlaanderen. Dit jaar pakken we uit met een uniek, gepersonaliseerd receptenboekje.

Nieuw concept: het receptenboekje

De Kapellekesroute blijft bestaan, maar dit jaar gooien we het over een andere boeg. Samen met de deelnemende handelaren ontwierpen we een handig pocket receptenboekje waarin we de topproducten van onze Korte Keten-handelaren in de schijnwerpers plaatsen. Dit receptenboek vind je vanaf 18 mei bij de deelnemende korte keten-handelaren.

Deelnemers Week van de Korte Keten

Maar liefst zes van de acht deelnemende lokale handelaren dragen het label “100% West-Vlaams”: De Bossneppe, Cool & Co, Damplashoeve, Hoevewinkel De Veldbloem, Hoeveslagerij Het Merelhof en Groenten en Fruit Van Houcke. Grondig Anders en Groenten en Fruit Joost & Carine nemen ook deel aan de Week van de Korte Keten en vind je in het receptenboekje.

Win geschenk t.w.v. € 25

Aan deze week is nog altijd een tombola verbonden waarbij acht cadeaus t.w.v. € 25 van de deelnemende handelaars verloot worden. Per aankoop bij een deelnemende handelaar krijg je een invulstrookje. Dit strookje deponeer je in de gele brievenbus aan het gemeentehuis. Deponeren kan tot woensdag 29 mei 2024. De winnaars worden persoonlijk verwittigd en uitgenodigd voor een persmoment op woensdag 5 juni om 19u in het gemeentehuis.

Bij de ‘100% West-Vlaams’ leden worden extra per aankoop kraslotjes uitgedeeld waar je ook kans maakt op mooie prijzen die aangeboden worden door de provincie West-Vlaanderen.

Naar top