OndernemersKafee

Inhoud

Op donderdag

Het Ondernemerskafee, een organisatie van het Lichtervelds Economisch Forum i.s.m. het gemeentebestuur, vindt enkele keren per jaar plaats op de 1ste donderdag van een maand vanaf 20 uur.

Het OndernemersKafee is een informeel netwerkmoment waar Lichterveldse zelfstandigen elkaar kunnen ontmoeten tussen pot en pint. In het gezellige kader van het gelegenheidscaf√© van Huis Vancoillie kan je andere zelfstandigen ontmoeten: oude bekenden tegen het lijf lopen of nieuwe mensen leren kennen. Een ideale avond dus om het (professioneel) netwerk uit te breiden! 

Kernversterkende acties

De communicatie bevorderen is de hoofddoelstelling. Eventuele opbrengsten van het Ondernemerskafee zullen integraal besteed worden aan kernversterkende acties. Je kan als zelfstandige ook een Ondernemerskafee sponsoren voor 60 euro. Hiervoor wordt de naam van het bedrijf vermeld op de uitnodiging en op kaartjes die op de tafels komen van het Ondernemerskafee. Daarnaast kan men als sponsor promo maken op het Ondernemerskafee via een flyer, brochure, banner en/of vlag. Tenslotte ontvang je ook een drankkaart in het sponsorpakket.

Voor wie

Voor alle Lichterveldse zelfstandigen, in hoofd- en bijberoep.

Naar top