Riebedebie

Gepubliceerd op maandag 8 februari 2021 8 u.
De nieuwe pockets van Riebedebie zijn aangekomen! Omwille van de onzekerheid rond buitenlandse reizen zullen veel Vlaamse gezinnen ook in 2021 ons eigen verrassend mooie land willen (her)ontdekken.

De Koepel van Attracties & Musea bundelde de meest actuele informatie van meer dan 600 musea, attracties en bezoekerscentra in Vlaanderen en Brussel. Nagenoeg 200 ervan krijgen extra aandacht in tekst en in beeld.

De Riebedebie-pocket 2021 is een frisse en inspirerende gids geworden voor elkeen die Vlaanderen en Brussel wil (her)ontdekken en daarbij kennis wil maken met het museaal aanbod of gewoon wil genieten van een dagje uit in een pret- of themapark. Je vindt er praktische en gedetailleerde info over het aanbod, de accommodatie en de comfortvoorzieningen als bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, toegankelijkheid, enz.
De highlights voor het komende seizoen, de nieuwigheden of thematentoonstellingen bvb, staan telkens in een apart kadertje vermeld.

Voor wie nog meer wil weten over een bepaald museum of specifieke attractie kan terecht op de Riebedebie-website. Op deze website vind je niet enkel een uitgebreide infopagina voor elk museum of elke attractie, maar lees je al vanop de landingspagina leuke artikels over de nieuwste realisaties of boeiende reportages van de Riebedebie-reporters, vrijwilligers die met hun gezin op stap gaan in Vlaanderen en Brussel. Deze reporters pennen daar een levensecht authentiek verhaal over neer, geïllustreerd met unieke foto’s, en steeds verhaald vanuit de persoonlijke ervaring en beleving van het eigen gezin. De Riebedebie-reportages zijn niet alleen leuk om lezen, ze zijn ook leuk om doen. Trek er dus zeker eens een dagje op uit met een van de Riebedebie-reporters als je ervaren gids onder de arm.

De gids is gedrukt op een handig zakformaat en gaat vlot in je handtas of binnenzak en past in het handschoenkastje van elke auto