Woonzorgcentrum 't Hof

Welkom bij woonzorgcentrum 't Hof, gelegen in het hart van Lichtervelde. Wij bieden een warme thuis aan onze senioren, met twee afdelingen die samen 78 woongelegenheden omvatten. Onze speciale afdeling 't Veld bestaat uit 31 kamers en is ontworpen voor bewoners met dementie en/of een zware zorgbehoefte.

Bij 't Hof zijn we meer dan alleen een zorginstelling. We zijn een open huis waar ouderen kunnen wonen, leven en de aangepaste zorgondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Onze benadering is volledig afgestemd op de individuele noden en wensen van elke bewoner, omdat we geloven in het respecteren van de zelfwaarde en zelfredzaamheid van eenieder. Bij ons staat de mens centraal. We streven ernaar een warme, inclusieve omgeving te bieden waar onze bewoners zich thuis voelen en waar ze kunnen genieten van het leven in al zijn facetten. Of het nu gaat om dagelijkse verzorging, activiteiten of sociale interactie, wij zijn er om te ondersteunen en te begeleiden, met toewijding en aandacht voor elk individu.

Ontdek wat woonzorgcentrum 't Hof voor jou kan betekenen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een bezoek te regelen.

Of ben je op zoek naar ...

Naar top