Vacature jobstudenten en vrijwilliger De Duiventil

Gepubliceerd op dinsdag 10 april 2018 9.32 u.
Nog op zoek naar een leuke vakantiejob deze zomer? Werk je graag met kinderen? Dan is een vakantiejob in De Duiventil iets voor jou! duiventil@lichtervelde.be Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten en 2 vrijwilligers voor deze zomer!

Jobstudenten IBO De Duiventil

Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de buitenschoolse kinderopvang, IBO De Duiventil. Dit voor de drie weken van juli en voor de maand augustus. 

Je bent 18 jaar of ouder en enthousiast. Je hebt een hart voor kinderen en je bent gemotiveerd om een aantal weken met de kinderen te ravotten. Spelen met kinderen vind je super!

Je bent in het bezit van 1 van onderstaande diploma's:

  • BSO 3de graad kinderzorg - 7de jaar
  • TSO 3de graad: gezondheids- en welzijnswetenschappen, jeugd- en gehandicaptenzorg- sociale en technische wetenschappen
  • 2de jaar geslaagd van een bachelor of masteropleiding, liefst in de welzijnssector

Dan is deze vakantiejob zeker voor jou! Stuur je CV dan zeker en vast door naar duiventil@lichtervelde.be 

Een volledige taakomschrijving kun je onderaan deze pagina vinden. 

2 vrijwilligers IBO De Duiventil

Wij zoeken deze zomervakantie 2 vrijwilligers. We zoeken iemand die komt van 7 uur tot 13u. En iemand die komt van 13u30 tot 17u. De vrijwilliger brengt de kinderen naar de externe kampen en springt vervolgens bij in de opvang, De Duiventil.

Je bent 18 jaar of ouder en enthousiast. Je hebt een hart voor kinderen en je bent gemotiveerd om een aantal weken met de kinderen te ravotten. Spelen met kinderen vind je super!

Heb je zin om een handje mee te helpen in de opvang en zo wat ervaring op te doen, dan is dit zeker en vast voor jou! Stuur je CV door naar duiventil@lichtervelde.be

 

Je kan solliciteren tot en met woensdag 25 april. Er wordt een gesprek gepland voor de jobstudenten en vrijwilligers eind april.