Verkaveling WVI aan de Tweelindenstraat

Gepubliceerd op vrijdag 2 augustus 2019 12.51 u.
De West-Vlaamse Intercomunale (WVI) realiseert samen met de gemeente Lichtervelde een nieuwe verkaveling aan de Tweelindenstraat, namelijk "Stegen Akker", in de nieuw aangelegde straat 'Olmenstraat'.

Deze verkaveling telt in totaal 27 loten waarvan er 15 loten bestemd zijn voor open bebouwing en 12 loten voor halfopen bebouwing. De oppervlakte van de kavels varieert tussen 256m² en 994m².

De verkaveling is gelegen in het centrum en ligt op wandelafstand van verschillende voorzieningen en ontspanningsmogelijkheden (cultureel centrum, bibliotheek, onderwijsinstellingen, supermarkten, station,.). Bovendien is er een vlotte aansluiting met grote verbindingswegen, zoals de E403.

Deze verkaveling maakt deel uit van een ruimer project, aan de achterzijde van de verkaveling is een publieke parkzone aangelegd. Bovendien wordt doorheen de verkaveling vanuit de Stegelstraat een verbinding gemaakt met deze parkzone.

WVI streeft naar een kwalitatieve inrichting van de woonomgeving en van het openbaar domein met aandacht voor kwalitatief en duurzaam materiaalgebruik.

Een grote troef van de WVI-bouwkavels is dat kopers nog steeds met een eigen architect en aannemer aan de slag kunnen gaan.

WVI start met de verkoop van de loten in het najaar 2019.

Geïnteresseerde kandidaat-kopers, kunnen zich reeds vrijblijvend inschrijven voor de aankoop van een lot bouwgrond via https://www.wvi.be/nl/aanbod/wonen/inschrijven-op-wachtlijst