Verse SprUiTjes: platform voor podiumtalent uit Midwest

Gepubliceerd op vrijdag 27 maart 2020 10 u.
Ben je afkomstig uit Lichtervelde? Sta je af en toe op het podium? Wil je dit vaker doen? Drie keer ja? Registreer je act via bienet.be/verse-spruitjes en vergroot de kans dat je talent wordt opgemerkt!

In het najaar lanceert BIE ‘Verse SprUiTjes’, een platform dat verrassend podiumtalent van eigen bodem in contact wil brengen met organisatoren. Verse SprUiTjes zorgt zo voor variatie in het menu: een vers aanbod en meer speelkansen voor ander (onbekend) talent.

Op 3 oktober 2020 wordt het platform voorgesteld in De Kleine Stooringhe in Rumbeke. Een aantal artiesten kunnen die dag ook het podium op. Daarnaast zal het talent uit onze regio ook digitaal in de kijker geplaatst worden.

Registreren?

Wie kan zich registreren? Podiumtalent (muziek, dans, theater, woord, circus…). De registratieperiode voor artiesten loopt van 26 maart tot en met 21 juni 2020. In de loop van de zomer worden de inzendingen gecontroleerd en wordt het definitief programma van de lancering bekend gemaakt.

http://bienet.be/verse-spruitjes/

Organiseren?

Ben je organisator en geïnteresseerd in het platform? Stuur een mailtje naar trui@bienet.be met je contactgegevens en noteer alvast 3 oktober 2020 in de agenda.