Week van de korte keten

Week van de Korte Keten & Kapellekesroute


De ‘Korte Keten en Kapellekes’-fietsroute is een initiatief van het Lichtervelds Economisch Forum (LEF), de Landbouwraad samen met de gemeente en provincie West-Vlaanderen. Tijdens de Week van de Korte Keten, dat elk jaar midden in de maand mei valti, passeer je via de uitgestippelde Kapellekesroute van 32 km langs de Korte Keten-handelaars van onze gemeente.

Deelnemers Week van de Korte Keten

Maar liefst zes van de acht deelnemende lokale handelaren dragen het label “100% West-Vlaams”: De Bossneppe, Cool & Co, Damplashoeve, Hoevewinkel De Veldbloem, Hoeveslagerij Het Merelhof en Groenten en Fruit Van Houcke. Grondig Anders en Groenten en Fruit Joost & Carine nemen ook deel aan de Week van de Korte Keten en vind je dus langs de Kapellekesroute.

Win geschenk t.w.v. € 25

Aan deze week is een tombola verbonden waarbij negen cadeaus t.w.v. € 25 van de deelnemende handelaars verloot worden. Per aankoop bij een deelnemende handelaar krijg je een invulstrookje. Dit strookje deponeer je in de gele brievenbus aan het gemeentehuis. Deponeren kan tot dinsdag 23 mei 2023. De trekking volgt op woensdag 24 mei 2023. De winnaars worden persoonlijk verwittigd.
Bij de ‘100% West-Vlaams’ leden worden extra per aankoop kraslotjes uitgedeeld waar je ook kans maakt op mooie prijzen die aangeboden worden door de provincie West-Vlaanderen.