Wegenwerken: N32 en N35 (update 6 april 2021)

Gepubliceerd op dinsdag 6 april 2021 0 u.
Er zijn werken gepland aan de N32 en de N35. In dit nieuwsbericht proberen we telkens de laatste stand van zaken op te nemen. De werken zullen starten op maandag 6 juli 2020.

Update 6 april 2021:

Rioleringswerken klaar in deel Kortemarkstraat en deel Brugsebaan

Op vrijdag 2 april werden de rioleringswerken afgerond in een deel van de Kortemarkstraat (fase 4) en in een deel van de Brugsebaan (fase 5b).

In de week van maandag 5 tot en met vrijdag 9 april heeft de aannemer bouwverlof.

Op maandag 12 april begint de aannemer er met de afwerking van de rijweg. Eerst legt hij de fundering aan, vervolgens plaatst hij de boordstenen en tot slot brengt hij het asfalt aan. Dit duurt ongeveer tot en met vrijdag 23 april. Die dag voorzien we de belijning waarna de rijweg richting Torhout kan worden opengesteld voor verkeer.

Let wel: deze werken zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kan de planning worden aangepast.

Vragen over dit project?

Met vragen over de riolerings- en wegenwerken kan je alle werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via contact@aquafin.be.

Bekijk het omleidingsplan voor fietsers.

Bekijk het volledige overzicht van de omleidingen.

De Lijn past traject lijn 74 aan

Door de werken op de Brugsebaan heeft De Lijn het traject van lijn 74 (Brugge - Torhout - Lichtervelde - Roeselare) aangepast.

Volgende haltes worden vanaf 5 oktober niet bediend: De Sneppe (Torhout), Kruiskalsijde, Jive, Station Achterkant, Jive, Kruiskalsijde (Lichtervelde). Er zijn tijdelijke haltes voorzien in de Sneppestraat (Torhout) en Station Perron 2 (Lichtervelde).

In de andere richting rijden de bussen langs het normale traject.

Meer weten: website van De Lijn.

Verschillende fases toegelicht

Inschrijven nieuwsbrief

Op de website www.aquafin.be/Particulieren/Waar-werken-we/22663A vind je de inschrijfmodule voor de nieuwsbrief met updates van de werken. 

Einde werken voorzien: december 2021

Het einde van de werken is voorzien tegen het einde van 2021. 

Hinderpremie voor getroffen handelaars

De eerste fase van de grote werken aan de Kruiskalsijde starten straks met de werken van Aquafin t.h.v. de Industrielaan.

Alle getroffen handelaars of ondernemingen die langs de werkzone - zie hiervoor de foto's - gelegen zijn worden automatisch aangeschreven. Meer informatie is te vinden via www.vlaio.be/hinderpremie

Meer informatie

Op de website www.aquafin.be/Particulieren/Waar-werken-we/22663A