Wegenwerken: N32 en N35 (update 5 januari 2021)

Gepubliceerd op dinsdag 5 januari 2021 11 u.
Er zijn werken gepland aan de N32 en de N35. In dit nieuwsbericht proberen we telkens de laatste stand van zaken op te nemen. De werken zullen starten op maandag 6 juli 2020.

Update 5 januari 2021: 

Vanaf morgen werken in rijrichting Torhout

Vanaf woensdag 6 januari starten de rioleringswerken in de Brugsebaan in de rijrichting van Torhout. Dit is fase 2B.

De bestaande omleiding blijft behouden. Het verkeer richting Torhout moet een kleine S-bocht maken om langs de linkse kant van de rijweg verder te rijden (zie kaartje). Daar ligt ondertussen de onderlaag asfalt.

In de Kortemarkstraat (fase 3) en in de Brugsebaan tussen de Kortemarkstraat en de rotonde (fase 5A) is de aannemer bijna klaar met de aanleg van de riolen. Daarna start hij met de afwerking van de bovenbouw.

Bekijk het omleidingsplan voor fietsers.

Bekijk het volledige overzicht van de omleidingen.

De Lijn past traject lijn 74 aan

Door de werken op de Brugsebaan heeft De Lijn het traject van lijn 74 (Brugge - Torhout - Lichtervelde - Roeselare) aangepast.

Volgende haltes worden vanaf 5 oktober niet bediend: De Sneppe (Torhout), Kruiskalsijde, Jive, Station Achterkant, Jive, Kruiskalsijde (Lichtervelde). Er zijn tijdelijke haltes voorzien in de Sneppestraat (Torhout) en Station Perron 2 (Lichtervelde).

In de andere richting rijden de bussen langs het normale traject.

Meer weten: website van De Lijn.

Verschillende fases toegelicht

Inschrijven nieuwsbrief

Op de website www.aquafin.be/Particulieren/Waar-werken-we/22663A vind je de inschrijfmodule voor de nieuwsbrief met updates van de werken. 

Einde werken voorzien: december 2021

Het einde van de werken is voorzien tegen het einde van 2021. 

Hinderpremie voor getroffen handelaars

De eerste fase van de grote werken aan de Kruiskalsijde starten straks met de werken van Aquafin t.h.v. de Industrielaan.

Alle getroffen handelaars of ondernemingen die langs de werkzone - zie hiervoor de foto's - gelegen zijn worden automatisch aangeschreven. Meer informatie is te vinden via www.vlaio.be/hinderpremie

Meer informatie

Op de website www.aquafin.be/Particulieren/Waar-werken-we/22663A