Werken in WZC 't Hof

Personeel

Bij ons staat de kwaliteit van dienstverlening centraal, en dit is direct gerelateerd aan het aantal toegewijde personeelsleden dat we inzetten. Met meer dan 70 teamleden, waaronder verpleegkundigen, zorgkundigen, animatoren, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, keuken- en poetspersoneel en een psychologe, streven we ernaar om elke bewoner de best mogelijke zorg te bieden. 

Iedereen in ons team draagt bij aan de centrale doelstelling van onze organisatie: het realiseren van maximaal welzijn en welbevinden bij onze bewoners.

Bij ons krijg je niet alleen een baan, maar een kans om te groeien. We bieden een dynamische en creatieve werkomgeving waarin personeelsleden de mogelijkheid hebben om zich te ontwikkelen. Er is ruimte voor aanvullende vorming, training en opleiding, omdat we geloven dat voortdurende groei essentieel is voor het leveren van hoogwaardige zorg.

Wij garanderen een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin we een beroep doen op je talenten en vaardigheden. Om jou de ruimte te geven die je verdient, hebben we gekozen voor een organisatiestructuur die aansluit op de menselijke maat van de zorg.

Ben je geïnteresseerd in een boeiende carrière bij ons? Vul dan gerust hieronder het spontane sollicitatieformulier in.
We kijken uit naar jouw betrokkenheid bij ons zorgteam en naar de mogelijkheid om samen het welzijn van onze bewoners te verbeteren.

Solliciteer hier

Vakantiejobs en weekendhelpers

Als woonzorgcentrum zijn we ook op zoek naar studenten die tijdens verlofperiodes en weekends willen bijdragen aan onze zorggemeenschap. We waarderen de energie en frisse ideeën die studenten met zich meebrengen en kijken ernaar uit om samen te werken.

Wil je deel uitmaken van ons team als vakantiejob? Vul dan hieronder het onderstaand formulier in. We zijn enthousiast om nieuwe gezichten te verwelkomen en samen te bouwen aan een waardevolle ervaring in de zorg.

Vraag hier je vakantiejob aan

Studenten en stagebegeleiding

Bij Woonzorgcentrum 't Hof verwelkomen we jaarlijks vele studenten van diverse studierichtingen, waaronder verzorging, verpleging, animatie, ergotherapie, keuken- en schoonmaaktechnieken.

Onze studenten worden dagelijks begeleid op de stageplek zelf, waar een toegewijde stagementor ervoor zorgt dat ze een leerrijke en ondersteunende ervaring hebben. We geloven in het belang van praktijkervaring en bieden een inspirerende omgeving voor groei en ontwikkeling.

Studenten die geïnteresseerd zijn om stage te lopen bij Woonzorgcentrum 't Hof kunnen hun aanvragen indienen via hun school of door het onderstaande formulier digitaal in te vullen. We streven ernaar om elke student een betekenisvolle stageperiode te bieden, waarin ze hun vaardigheden kunnen aanscherpen en waardevolle ervaring kunnen opdoen in de zorgsector.

Vraag hier je stage aan

Vrijwilligers

Bij ons woonzorgcentrum geloven we sterk in de kracht van vrijwilligerswerk. Onze vrijwilligers dragen bij aan een warme en humane omgeving voor onze bewoners. Ze vormen een waardevolle aanvulling op de professionele zorg en dragen bij aan het welzijn van onze gemeenschap.

Hoe kun je als vrijwilliger bijdragen?

  1. Cafetariadienst (Weekdagen en Weekends): Onze cafetaria is een gezellige ontmoetingsplek voor bewoners en hun familie. Vrijwilligers helpen bij de bediening, zorgen voor een vriendelijk welkom, en creëren een aangename sfeer.
  2. Vrijwilliger bij animatieactiviteiten: Draag bij aan de vreugde en ontspanning van onze bewoners door te assisteren bij geplande animatieactiviteiten op vaste dagen.
  3. Wandelclub (elke dinsdag- en vrijdagnamiddag): Sluit je aan bij onze wandelclub en duw de rolwagen van een bewoner tijdens ontspannende wandelingen. Samen genieten we van de buitenlucht en bevorderen we een actieve levensstijl.
  4. Bewoners bezoekjes op de kamer: Bied persoonlijke aandacht door bewoners op hun kamer te bezoeken. Schrijf brieven, lees de krant voor, en deel waardevolle momenten.
  5. Pastoraal team: Help bij het uitwerken en begeleiden van de pastorale werking. 

Hoe kun je je aanmelden?

Als je geïnteresseerd bent om als vrijwilliger deel te nemen aan een van deze activiteiten, neem dan contact op met Martien Vanhoutte (martien.vanhoutte@ocmwlichtervelde.be, 051 54 12 81).
Samen met jou kunnen we het leven in ons woonzorgcentrum nog betekenisvoller maken.

Naar top