Winter 2024

Binnenkort start het nieuwe jaar, met nieuwe activiteiten

#lichterveldeleeft

Benieuwd welke activiteiten verder georganiseerd worden in Lichtervelde? Neem dan een kijkje op UiTinVlaanderen. Heb je zelf een activiteit/evenement? Vergeet het dan niet te registreren op UiTinVlaanderen. De geregistreerde activiteiten komen in ons infoblad. 


Kerstmarkt

Vrijdag 22 december vanaf 17 uur organiseert UNIZO een kerstmarkt op het voorplein van OC De Schouw. De bibliotheek organiseert in samenwerking met Huis van het Kind een voorleesmoment in de Foyer. 

Kerstvakantie

IBO De Duiventil: tijdens de kerstvakantie is de kinderopvang open van 2 januari tot 5 januari. Kleuters tot en met de derde kleuterklas zijn welkom. Vooraf inschrijven is nodig, de inschrijvingen starten op maandag 4 december om 21 uur. 

Speelpleinwerking De Bengels: tijdens de kerstvakantie is de speelpleinwerking open van 2 januari tot 5 januari. Kinderen vanaf het eerste tot en met het vierde leerjaar zijn welkom. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

The Young Ones: tieners van het vijfde leerjaar tot en met het eerste middelbaar. The Young Ones wordt georganiseerd in het JOC. Vooraf inschrijven is niet nodig (met uitzondering van uitstappen). Zelfde openingsuren als de speelpleinwerking. 

Chillkot: vanaf 13 jaar en ouder. Dit wordt georganiseerd in het JOC. Vooraf inschrijven is niet nodig. Zelfde openingsuren als de speelpleinwerking. 

Meer info: https://www.lichtervelde.be/jeugd

Externe kampen Sportievak: https://www.lichtervelde.be/externe-organisaties

10 jaar OC De Schouw

Op 18 januari bestaat OC De Schouw 10 jaar. In de loop van 2024 worden enkele evenementen georganiseerd om dit heuglijk feit te vieren. Meer info over 10 jaar OC De Schouw: 10 jaar OC

Inschrijven Atelier in beeld

Atelier in beeld vindt plaats op 4 en 5 mei 2024. Inschrijven hiervoor kan tussen 8 en 31 januari 2024 op https://atelierinbeeld.be/nl